BUITENSCHOOLSE OPVANG DE PEPPEL

Buitenschoolse opvang De Peppel
Van Slingelandtstraat 4
2613 TT Delft

015-364 97 59

Locatie de Peppel is de vestiging voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hier bieden wij voorschoolse, tussenschoolse, naschoolse, studiedag en vakantie opvang. De keuze is uiteraard aan u of u van alle vormen gebruik wilt maken. Hier komen kinderen van diverse scholen uit Delft.

In de ochtend krijgen kinderen hier de tijd om wakker worden en een ontbijt te eten. Hierna wordt iedereen met een  goed gevulde maag naar school gebracht. Tussen de middag eten alle kinderen hier een warme maaltijd. Na school worden de kinderen hier niet alleen opgevangen maar zijn er ook tal van activiteiten. Deze zijn verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën en specifieke interesses van het kind. Zo is er voor elk kind in elke leeftijd een gevarieerd aanbod. Een uitgebreid team van vakkrachten(beeldende vorming, sport en beweging en zangpedagoge), pedagogisch medewerkers en stagiaires verzorgt dagelijks de opvang en een ruime aanbod aan activiteiten. Het actuele aanbod is te vinden op de activiteitenkalender.

 

U vindt hier drie horizontale stam groepen:

·         De ontdekkers                 4 en 5 jarige

·         De doerakken                  6 en 7 jarige

·         De speurneuzen              8+ groep

Elke stamgroep heeft binnen dit kindercentrum een eigen ruimte waar ze kunnen spelen met hun eigen leeftijdsgenootjes. Deze indeling biedt het voordeel dat we de kinderen activiteiten kunnen aanbieden die aansluiten bij hun eigen ontwikkeling.

Alle kinderen krijgen hier tussen de middag een warme en verse lunch aangeboden.

 

 

Kinderraad De Peppel

peppel

peppel