BUITENSCHOOLSE OPVANG DE KASTANJE

Buitenschoolse opvang De Kastanje
Michiel ten Hovestraat 9
2613 VX Delft

015-203 80 11

Locatie de Kastanje is de vestiging voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op deze locatie hebben wij voorschoolse, tussenschoolse, naschoolse, studiedag en vakantie opvang. Deze locatie is gevestigd binnen de Gabriël school, vandaar dat we hier ook alleen kinderen van de Gabriël school opvangen. Wij hebben hier onze eigen ruimtes en kunnen gebruik maken van andere ruimtes van de school, zoals bijvoorbeeld de aula, de bewegingsruimte en de computer hoek. Wij werken dan ook nauw samen met de Gabriël school.

Een proeverij aan activiteiten zorgt dat er voor elk kind in elke leeftijd een gevarieerd aanbod is. Een uitgebreid team van vakkrachten(beeldende vorming, sport en beweging en zangpedagoge), pedagogisch medewerkers en stagiaires verzorgt dagelijks de opvang en een ruime aanbod aan activiteiten.

 

U vindt hier drie horizontale stam groepen:

·         De ontdekkers                 4 en 5 jarige

·         De doerakken                  6 en 7 jarige

·         De speurneuzen               8+ groep

 Elke stamgroep heeft binnen dit kindercentrum een eigen ruimte waar ze kunnen spelen met hun eigen leeftijdsgenootjes. Deze indeling biedt het voordeel dat we de kinderen activiteiten kunnen aanbieden die aansluiten bij hun eigen ontwikkeling.

Op deze locatie bieden wij tussen de middag alle kinderen tussenschoolse opvang aan, waarbij de kinderen zelf  een gezonde lunch meenemen van thuis.

Kinderraad de Kastanje

KASTANJE

KASTANJE