KINDERDAGVERBLIJF DE APPELBOOM

Kinderdagverblijf De Appelboom
Hugo de Grootstraat 55
2613 VN Delft

015-2133203

De openingstijden van de Appelboom zijn van 7.00 uur tot 19.00 uur

locatie de Appelboom is de vestiging waar we overdag de allerkleinsten, van 6 weken tot 4 jaar, opvangen. Dit is mogelijk  voor een dag of een dagdeel. Tijdens vakanties zijn er extra opvangmogelijkheden. Uiteraard werken we met vaste pedagogische medewerkers per groep en vanuit visie van het geleidelijk groter groeien van het kind. De opvang is huiselijk en kleinschalig, met veel aandacht voor het individuele kind.

 

U vindt hier drie horizontale groepen:

·         De lieveheersbeestjes       6 weken tot 1,5 jaar

·         De rupsen                          1,5 jaar tot 3 jaar

·         De vlinders                        3 jaar tot 4 jaar 

De horizontale groepenverdeling zorgt ervoor dat de pedagogisch medewerker de aandacht, dagritme en activiteiten geheel kan afstemmen op de specifieke behoefte van de kinderen in die groep. In deze horizontale groepen heeft bovendien elk kind altijd voldoende vriendjes van zijn eigen leeftijd om zich heen om mee te spelen.

Vier keer per week komen er vakkrachten langs op de diverse groepen van De Appelboom om speciale activiteiten aan te bieden.
Zo krijgen de lieveheersbeestjes en rupsen twee keer in de week een muziekles en de vlinders twee keer in de week peutergym.
Naast de vakkrachten 'sport en bewegen' en 'muziek' hebben we daarnaast ook een eigen vakkracht 'beeldende kunst en vormgeving' in dienst.
Naast de wekelijks terugkerende activiteiten door de vakkrachten is er de mogelijkheid dat er gedurende het jaar projecten worden aangeboden voor diverse vakkracht of samenwerkingspartners.

In de loop van het 3e levensjaar gaan we ook stapsgewijs de peuters voorbereiden op een overstap de basisschool. Het ene kind ontwikkelt zich hierin sneller als het andere, iets waar altijd rekening mee wordt gehouden.  

Alle kinderen krijgen hier tussen de middag een warme en verse lunch aangeboden. 

NIEUWS

NIEUWS

Lees hier het allerlaatste nieuws over de locaties en alle activiteiten!

APPELBOOM

APPELBOOM